Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

It's Fridayyyy

Skrivet:    ·  LiU, Norrköping

Fredag!! Så skönt! Har varit en riktigt lugn dag, började 10.15 och efter två introduktionsföreläsningar för två kurser vi började idag (medierad kommunikation och konstvetenskap) fick vi sluta nästan en timme tidigare än planerat. Gick till Ica och köpte lite vindruvor och en blomma, som jag ska försöka hålla vid liv i mer än en vecka, och traskade sedan hem för att plugga lite. Vi har FYRA böcker som vi ska läsa ut på ca två veckor. Inget omöjligt projekt, men ska man lära sig vad som står i böckerna så räcker det ju inte bara att läsa igenom dem lite fort.

Här tillbringade jag min eftermiddag. Böcker, dator och Special K ur min Starbucksmugg med en plastsked eftersom jag var för lat för att gå till köket och hämta en riktig skål och sked. #korridorsliv
Två bilder från lunchen idag också. Satt ute i solen med Erika och Elin innan intro 2 skulle börja. Det känns verkligen inte som september, och det gillar jag! Hoppas att det håller sig så här ett tag och inte blir regnigt och höstigt än på några veckor i alla fall. Och hur fint är det inte med strömmen precis utanför skolan? Vackra Norrköping!
Och nu ikväll hängde jag hemma hos min classmate/neighbour Frida. Vi gick till Gottegrisen (insåg igår att vi har en godisaffär på samma gata som vi bor på!!!) och kollade sen film hela kvällen. Kom hem för en stund sen och nu ligger jag och pluggar igen, är inte trött och har inget att göra, så varför inte läsa lite skolböcker? Det om något borde ju får mig att vilja sova hehe. 

Godnatt!
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sofia Johansson, 22. Norrköping.

Läser första året på Grafisk design och kommunikationsprogrammet, Linköpings universitet.

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo