Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Finsittning vs fulsittning

Skrivet:    ·  LiU
Igår var det dags för vår första fulsittning (den här gången var det för hela skolan, förut har vi bara varit nollan/ettan) och det var gaaanska annorlunda från andra sittningar. 
 
Klädseln: På finsittning ska det såklart vara fint. Klänning, klackar, fancy pancy liksom. Fulsittning? Inga regler alls, man kan slänga på sig precis vad man vill. Och helst ska det ju vara inom temat. Gårdagens tema var "Phadderist som turist" och helt fritt att tolka som man ville. En del gick all in på phadderist-delen medan andra bara var turister.
 
Maten: På finsittningen fick vi sååå god mat. Någon skaldjursröra och baguette till förrätt, kött, potatispuré och rödvinssås till varmrätt och chokladkaka till efterrätt. Igår serverades det ärtsoppa och pannkakor! 
Det var faktiskt bättre än jag (och typ alla andra) trodde. Ingen hade riktigt provat ärtsoppa förut och nästan alla tyckte att det var helt okej. Kan nog bli lite uppsving för ärtsoppeförsäljningen i Norrköpings mataffärer nu.
 
Gycklen: Tog ingen bild på något gyckel under nollesittningen men det var jättebra gjort allting, mycket om hur det är att vara student och vad vi har att förvänta oss under studietiden. Igår var det iiinte riktigt samma nivå på saker, hehe.
Ungefär såhär såg det ut på scenen mestadels av tiden.
 
Efter sittningen var det dags att byta om och dra iväg på mellanfest innan vi drog till Trappan. Kom hem vid 3.30 och idag ska jag bara ta det luuuugnt! Och köpa glass, har varit sugen på det så länge utan att göra något åt det.DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sofia Johansson, 22. Norrköping.

Läser första året på Grafisk design och kommunikationsprogrammet, Linköpings universitet.

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo