Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Busy Busy

Skrivet:    ·  GDK, LiU
Igår:
Grupparbete och seminarium. Gick helt okej, bättre än jag förväntat mig. Vi har ett seminarium varje måndag så nu är det bara att läsa nästa bok som ska analyseras vid nästa tillfället. Ingen vila här inte.
Men hur mycket plugg vi än har så tycker jag om min skola ändå. Igår bjöds det till exempel på tårta för alla studenter eftersom Trappan (kårhuset) firar 10 år den här veckan. Mycket gott tyckte alla studentz.
 
Idag:
 
Har världens mest fullspäckade dag idag. Vaknade klockan 8 av att någon knackade på min dörr, det var en gubbe som kom för att kolla på min toa. Den håller på och tjuter ibland så han tog en liten koll på det, så på torsdag eller fredag kommer det fixas. Blir skönt att inte vakna varje natt av att toaletten håller konsert.
 
Traskade sedan iväg mot en kommunikationsbyrå här i Norrköping, där vi hade studiebesök. Är ännu mer taggad på utbildningen efter att ha sett precis hur man kan jobba efter studierna, det verkar så roligt. Gick sedan till skolan för att läsa lite och lyckades få ett av de bästa pluggborden precis vid vattnet (som ni ser på bilderna) och hade sedan tid för intervju med två stycken som jobbar i eventlaget på Trappan. Har ansökt om en plats i laget och intervjun kändes bra så nu hoppas jag på att jag kommer med. Hade inte tänkt engagera mig så mycket i sådana saker, men vill ändå ha något att göra utanför skolarbetet och det verkar kunna passa mig.
 
Nu ska jag läsa lite till för att lyckas komma igenom boken innan (helst) imorgon, och sedan ska jag på en utbildning för klassrepresentanter (haha mitt liv är kaos nu) och ikväll ska vi ha ett korridorsmöte för att försöka få ordning på vår lilla soptipp aka köket. Busy much? Hehe.DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sofia Johansson, 22. Norrköping.

Läser första året på Grafisk design och kommunikationsprogrammet, Linköpings universitet.

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo