Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Pluggpluggplugg

Skrivet:    ·  GDK, VARDAG
Här tillbringar jag just nu nästan all min vakna tid, med böcker, papper och Red Bull. Den fruktade tentaperioden är här och hela klassen freakar ut över detta, ingen pratar om något annat än medierad kommunikation, rastertäthet och färgprofiler just nu. På lördag har vi vår första tenta och på torsdag nästan vecka har vi den andra. Jag känner mig ändå helt okej förberedd, i alla fall för den första. Har knappt börjat plugga inför den vi har nästa vecka, men det får jag ta tag i senare. En sak åt gången!
 
Vet inte riktigt när jag skrev här sist, men det har inte hänt så jättemycket. Förra veckan firade GDK 10 år med föreläsningar av alumner, storpub, tårta och finsittning. Jätteroligt, och så häftigt att höra vad de som tagit examen jobbar med nu. Det är inga dåliga saker, marknadsföring på alla möjliga företag; typ IKEA, H&M, Ica. Och om några år kan vi också tillräckligt för att göra allt som de gör! Så coolt!
 
Nu sitter jag och äter satsumas och ska sova snart. Kom hem från Trappan för en stund sedan, var höstmys-pub där idag så vi var några stycken som gick dit och drack varm choklad och lyssnade på livemusik. Perfekt sätt att avsluta en torsdag!
 
Godnatt!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sofia Johansson, 22. Norrköping.

Läser första året på Grafisk design och kommunikationsprogrammet, Linköpings universitet.

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo