Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bokloppis & filmkväll

Skrivet:    ·  GDK, LiU
Idag var vi lediga från skolan så jag tog sovmorgon till 10. Gjorde inte så mycket på förmiddagen, lagade lite mat och gick sedan hem till Frida för lite fika. Sjukt praktiskt att bo i samma hus som många av ens klasskompisar, så lätt att ses när som helst då.
Vid 17 drog vi till skolan för att kolla vad som fanns på GDK:s bokloppis och kom hem med nästan alla böcker jag behöver för läsåret. Saknas två stycken men ska möta upp två stycken imorgon och fixa det på lunchen. Det är så bra att man kan köpa av de som går andra året, köpte alla de här böckerna så mycket billigare än om jag hade köpt dem nya. Obviously är ju inte alla i toppskick (i en finns det finska anteckningar i varje marginal) men det duger för mig!
Ska bli så kul att börja lära sig saker ur dem. Typografi och Effektiv visuell kommunikation är de jag är mest nyfiken på nu.
 
Efter loppisen släpade vi med oss våra påsar med böcker hem och sedan blev det pizzakväll med Frida, Erika, Lovisa och Rebecka. Bra avslut på dagen!
 
Nu ska jag läsa några kapitel ur min Grafiska kokbok så att jag är föreberedd inför imorgon (dags för vårt första grupparbete) och sedan sova. Godnatt!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Sofia Johansson, 22. Norrköping.

Läser första året på Grafisk design och kommunikationsprogrammet, Linköpings universitet.

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo