Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Sommaren

Skrivet:    ·  VARDAG
Här ekar det tomt, haha. Har helt glömt bort att uppdatera här i sommar, men efter klagomål från lite olika håll får jag väl ta tag i det igen ;) Senast jag skrev var precis när vi kom hem från Danmark tror jag, så ska försöka komma på vad som hänt sen dess. 
Har umgåtts med kompisar, festat, haft finbesök från Skottland (fick träffa Sofie igen för första gången på över ett år! Så roligt!!!!), varit i London en långhelg och haft det så sjukt kul, firat födelsedagar, facetimeat med mina guldklimpar på andra sidan Atlanten, skaffat bil (!!!), och mycket mer. Och jobbat såklart. Väääldigt mycket haha. Men idag är det faktiskt min sista jobbdag på sommarschemat. Har inget mer jobb inplanerat för tillfället, men förhoppningsvis blir det en del i höst. Har även sökt jobb på sjukhuset i Skövde så får se om jag kanske hamnar där. Vore roligt att få lite nya utmaningar! Har ju jobbat på demensboende sen 2011 typ så kan vara kul med lite omväxling ;)
 
Hinner inte leta fram bilder och sånt nu men får försöka fixa ett inlägg med lite sommarbilder någon dag. Ville mest bara berätta att jag lever. Nu ska jag snart ta en dusch och äta lite innan det är dags för jobb! Och i helgen blir det mys med min bästeJosse i Alingsås, och nästa vecka blir det Norge i några dagar! Ska bli så skönt med lite semester!! (Har i och för sig varit ledig två dagar nu för att jag varit sjuk, men ändå;)
Sofia Johansson, 21. Tibro.

20 år. Nyss flyttat tillbaka till Sverige efter 1.5 år i USA så skriver väl mest för att hålla vännerna utomlands uppdaterade, haha. Min vardag i en småstad!

Follow on BloglovinDesign